De Ware Werkwijze
De Ware

werkwijze

De Ware Werkwijze

Het traject bij De Ware Weddingplanner begint met een  ADVIESGESPREK. Dit gesprek helpt jullie al een heel eind op weg en als je graag veel zelf doet, kan één adviesgesprek voldoende zijn. Vaak is er na enkele maanden nog een keer behoefte aan een adviesgesprek om zeker te weten dat er niets over het hoofd is gezien en om waardevolle tips te krijgen over de precieze invulling van de trouwdag.
Ook kan het zijn dat jullie het prettig vinden om bijvoorbeeld ééns in de maand samen met De Ware Weddingplanner alle voorbereidingen door te nemen. Jullie houden de kosten overzichtelijk in de hand, want je beslist na elk adviesgesprek of er behoefte is aan méér begeleiding en elk adviesgesprek kost hetzelfde.

Tijdens een adviesgesprek van ongeveer 2,5 uur komen de belangrijkste aandachtspunten van een trouwdag en de dagen er omheen aan bod en kunnen jullie volop vragen stellen. Binnen enkele dagen na het adviesgesprek ontvangen jullie per e-mail een samenvatting van de belangrijkste punten.

Een adviesgesprek kost € 220,- inclusief 21% BTW (ca 2,5 uur).

Tevens kun je De Ware Weddingplanner inhuren als CEREMONIEMEESTER (regisseur en aanspreekpunt) op jullie trouwdag.  De kosten voor deze service worden in goed overleg vastgesteld en hangen af van de voorbereiding, het aantal uren, de afstand en de omvang van het feest.

De Ware

Weddingplanner