Waarom de Ware
Waarom

de Ware

Waarom De Ware

De Ware Weddingplanner geeft adviezen over alles wat met jullie trouwdag te maken heeft: vanaf het prikken van de datum tot en met de bedankjes achteraf.
Zij luistert goed naar jullie ideeën en kijkt samen met jullie hoe die te realiseren zijn. Zij begeleidt jullie bij de voorbereiding en fungeert indien gewenst op de trouwdag als aanspreekpunt voor gasten en leveranciers. Haar kennis en ervaring, organisatietalent, netwerk, creativiteit en vooral passie voor het vak zorgen dat jullie trouwdag aansluit op jullie persoonlijkheid en dus uniek is.

Jullie bepalen zelf voor welke onderdelen van (de voorbereiding van) jullie trouwdag  je De Ware wilt inzetten.

De Ware Weddingplanner bestaat uit Jeannette Biesbroeck en haar medewerkers. Jeannette heeft brede ervaring in de dienstverlenende sector: Als Tour Manager en later als Cruise Manager was zij verantwoordelijk voor het opstellen van uitnodigingen en andere teksten, het zoeken van geschikte locaties, catering, entertainment, vervoer, logistieke planning, communicatie met toeleveranciers en het oplossen van onvoorziene problemen van allerlei aard. Haar klanten zeiden vaak het gevoel te hebben dat ze op een eeuwigdurend bruiloftsfeest waren. Deze ervaring besloot Jeannette in te zetten als weddingplanner in haar geliefde Den Haag en omstreken om elke bruiloft tot bijzonder maatwerk te maken. De kroon op haar werk is elke keer weer een stralend bruidspaar en stralende gasten.